субота, 18 квітня 2020 р.

GIOS- онлайн платформа з вивчення математики


 GIOS (Global Innovative Online School) - це інтерактивна онлайн-платформа, матеріали для якої створювали найкращі вчителі та методисти. Наразі на платформі присутні уроки для середньої школи, з 5-го по 9-й класи.


Для дитини, платформа GIOS - цікава пригода, в яку учень поринає разом із кумедним сурикатом. Джиос - мультимедійний «вчитель», який проводить дітей по світу математики і пояснює, навіщо взагалі математику потрібно вчити.
В  GIOS є відеоуроки, опорні схеми та приклади задач, яких немає в підручнику. Дитина не тільки повторює пройдений з класом матеріал, але дізнається багато цікавого, нового та корисного.
У свою чергу, практичні завдання допомагають дитині зрозуміти, де в реальному житті можна використовувати математику, та полюбити її (звучить шалено, але так - математика, це кайф). Головне - можна займатись будь-де та будь-коли. Все, що потрібно для заняття, - девайс із виходом до Інтернету! Тож малий геній може займатися хоч догори дригом в селі у бабусі.
Яким чином працює GIOS?

Спочатку, учень дивиться відео уроки, що мiстять теорію. Кожне відео інтерактивне - переривається для того, щоб наш головний герой - сурікат на ім’я Джиос проконтролював - чи дивиться дитина відео, чи все їй зрозуміло? Такий формат допомагає дітям більше долучитися до навчального процесу.
Після теорії обов'язково йде практика, яка складається з завдань в тестовiй формi, на вiдповiднiсть, введення відповідей, на порядок дій, на знаходження помилки  - які, до речі, розвивають критичне мислення - це ще одна крута фішка GIOS. Після складання підсумкової роботи, дитині нараховуються бали та даються екстра життя, які можна використовувати для повторного проходження уроків або придбання нових аватарок - діти від цього фанатіють, та й батькам теж подобається.
Дивіться нижче, які відеоуроки присутні на платформі GIOS.


Наразі, під час карантину, платформа GIOS надає безкоштовний доступ до всіх матеріалів для шкіл та класів з учителем
Всім цікавої математики у рік математики!



Немає коментарів:

Дописати коментар