середа, 11 березня 2015 р.

Учителів просять взяти участь у відборі підручників

     Освітяни вперше отримали можливість визначити  підручники, за якими навчатимуться їхні учні 4 і 7 класів. Переглянути підручники можна у період з 2 по 20 березня на порталі репозитарія навчального контенту. Вчителі можуть переглянути та завантажити скорочені варіанти оригіналів-макетів підручників без реєстрацї на порталі. Для використання сервісу вчителям необхідно відвідати сайт репозитарія, перейти на сторінку "КОНКУРС ПІДРУЧНИКІВ" та знайти всю необхідну інформацію. Тут також є відео, що демонструє, як знайти і передивитися запропоновані підручники. 

     "Переконані, що участь педагогів у відборі нових підручників є важливим кроком до підвищення якості української освіти та виховання конкурентоспроможньої української молоді в європейському освітньому просторі", - зазначають у Мінстерстві освіти і науки, звертаючись до українських учителів.
Детальніше на сайтах:
Це дуже відповідальна та важлива справа, адже за умовами грифування підручники можуть використовуватися школою не менше 5 років. Але ж і чудово, що ми тепер самі можемо зробити свій вибір на користь найкращих підручників.

Немає коментарів:

Дописати коментар